Asociaţia Forum IT

Academia de vară Forum IT 2012

Ştiri

13 iulie 2012

Concursul ediţiei din 7 iulie

Câştigaţi un tricou Ghost Recon şi o licenţă Ghost Recon Future Soldier răspunzând la întrebarea lui Mike Stegaru. Până pe 14 iulie, ora 17:30, transmiteţi-ne prin pagina de contact răspunsul la întrebarea: "Care este modelul de laptop de gaming lansat recent de ASUS?" Urmăriţi emisiunea de sâmbătă pentru selecţia câştigătorului cu ajutorul saitului random.org. ;)

23 aprilie 2012

Primăvara tehnologiilor

Aşa cum v-am spus în ultimele ediţii ale emisiunii Forum IT, ASUS România a lansat o campanie interesantă pentru posesorii de dispozitive şi un premiu foarte interesant pentru cei care au dispozitive mobile ASUS. :) Prima fază a campaniei ASUS Mobility Tour a avut loc la acest sfârşit de săptămână, 21-22 aprilie, o frumoasă invitaţie la aer liber. La următoarele sfârşituri de săptămână sunteţi din nou aşteptaţi la aer liber, cu wireless şi surprize. :) A doua ştire, foarte interesantă, este lansarea noii serii de procesoare Intel: Ivy Bridge. E un nou val tehnologic, pe care trebuie să fiţi cu ochii, iar despre asta veţi afla câteva detalii în ştirea următoare.

8 aprilie 2012

Tabăra de dezvoltare PHP-Fusion

Asociaţia Forum IT, cu sprijinul Microsoft România, organizează în perioada 16-20 aprilie prima tabără de informatică exclusiv online: Tabăra de dezvoltare PHP-Fusion. Este un proiect ambiţios al cărui scop este să canalizeze efortul comunităţii open-source cu scopul de a crea componente noi şi de a moderniza componente existente pentru CMS-ul PHP-Fusion. La eveniment poate participa oricine doreşte să ne ajute cu programare, doleanţe, critică (constructivă), testare şi cel mai important, managementul proiectelor acceptate spre dezvoltare. Detalii complete găsiţi pe saitul PHP-Fusion România.

31 martie 2012

Concursul ediţiei din 31 martie

Intraţi în competiţie pentru o licenţă MX vs. ATV Reflex şi Mike Stegaru vă premiază la următoarea ediţie Forum IT. Până pe 5 aprilie, ora 17:30, răspundeţi la întrebarea: "La ce disciplină era olimpică tânăra care a fost în prima parte a emisiunii?" Ca de obicei, trimiteţi-ne răspunsurile prin pagina de contact şi urmăriţi emisiunea de sâmbăta viitoare pentru selecţia câştigătorului cu ajutorul saitului random.org.

25 martie 2012

Concursul ediţiei din 24 martie

Mike Stegaru vă invită la concurs pentru o licenţă Darksiders. Până pe 31 martie, ora 17:30, răspundeţi la întrebarea: "Câte exemplare PlayStation Vita s-au vândut până în acest moment?" Trimiteţi-ne răspunsurile prin pagina de contact, iar în emisiunea din 31 martie vom selecta câştigătorul cu ajutorul saitului random.org.

19 martie 2012

Concursul ediţiei din 17 martie

Ca să intraţi în competiţie pentru o licenţă Metro 2033 aveţi timp până pe 24 martie, ora 17:30, să răspundeţi la întrebarea: "Care este oraşul din România cu cel mai mare succes la Imagine Cup?" Documentaţi-vă şi trimiteţi răspunsurile prin pagina de contact, iar câştigătorul va fi selectat aleator cu ajutorul saitului random.org.

12 martie 2012

Concursul ediţiei din 10 martie

Până la startul emisiunii de pe 17 martie puteţi răspunde la întrebarea "Din ce oraş canadian este compania producătoare a jocului Deus Ex: Human Revolution?" Premiul constă într-o cheie de activare Steam a jocului menţionat. Aşteptăm răspunsurile prin pagina de contact, iar câştigătorul va fi selectat aleator cu ajutorul saitului random.org.

5 martie 2012

Începând de astăzi ciripim

Mulţumită bunăvoinţei proprietarilor grupului Forum-It din comunitatea deviantART, am obţinut numele de utilizator forumit pe Twitter. Ca atare, le adresăm eterne mulţumiri şi le dorim succes în activitate, iar pe noi ne veţi putea urmări aici: https://twitter.com/forumit.

1 martie 2012

Forum IT relansat

De Mărţişor, saitul Forum IT a fost relansat cu informaţii actualizate despre Asociaţie şi proiectele noastre. Saitul va fi îmbunătăţit şi actualizat periodic, deci fiţi cu ochii pe noi pentru noutăţi, concursuri cu premii, emisiuni şi alte informaţii. :)

Noutăţi

Concursul ediţiei din 7 iulie

Câştigaţi un tricou Ghost Recon şi o licenţă Ghost Recon Future Soldier răspunzând la întrebarea lui Mike Stegaru. Până pe 14 iulie, ora 17:30, transmiteţi-ne prin pagina de contact răspunsul la întrebarea: "Care este modelul de laptop de gaming lansat recent de ASUS?" Urmăriţi emisiunea de sâmbătă pentru selecţia câştigătorului cu ajutorul saitului random.org. ;)

13 iulie 2012